История на фирмата

Фирма “Ганчев” ЕООД е с дългогодишни традиции в производството на плодови, зеленчукови и месо-зеленчукови детски храни и плодови сокове.

Заводът е наследник на известния в миналото консервен завод “Бригада” и в последствие на завод “Аскон” в град Асеновград, като цехът за детски храни е създаден през 1972 година. Към днешна дата “Ганчев” ЕООД е 100% частна собственост.

Производството на детски храни и сокове в «Завода за производство на детски храни», град Асеновград се осъществява от екип от висококвалифицирани специалисти, които са доказани професионалисти в областта на детското хранене, и които се грижат продуктите с марка „ГАНЧЕВ“ да бъдат вкусни и безопасни.

Фирмата е лидер на пазара за детски храни в национален мащаб. Брандът е добре познат, както сред потребителите така и сред лекарите и се радва на тяхното доверие и лоялност. Интегрирането на четири основни компонента гарантира качеството на нашата продукция:

  • Иновации
  • Технологии
  • Отговорност
  • Отношение към клиента
Благодарение на модерната ни производствена база „ГАНЧЕВ” гарантира изключително качествени и богати на хранителна стойност продукти, в които в максимална степен са запазени хранителните качества и ценните елементи на включените в състава плодове, зеленчуци и меса.

През 2005 г. в „ГАНЧЕВ“ ЕООД започва изграждане и внедряване на Интегрирана система за управление на качеството и безопасността на храните (ИСУ), в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2000 и НАССР, като през месец септември 2005 година фирмата получава първия си сертификат за качество и безопасност.

Здравето на децата е много по-крехко от това на възрастните, поради което налага постоянен контрол на хранителната продукция, произвеждана в нашите цехове. Храните и соковете за кърмачета са една много специфична и чувствителна материя. Предпазването на здравето на децата изисква безкомпромисно качество на продуктите, процесите, влаганите суровини и готовите опаковки. Затова ние сме в непрекъснато сътрудничество с чуждестранни институти по хранителни технологии, сертифицирани лаборатории и специалисти педиатри. Целта ни е да оптимизираме постоянно съществуващи рецептури и да разработваме нови продукти, предлагащи разнообразие в храненето, съобразено със специфичните нужди на детето в първите месеци и години от неговия растеж.