Мляко за кърмачета

Ганчев 1 – Мляко за кърмачета от 0 до 6 месеца

Подходящо за захранване на бебета от деня на раждането

Млякото за кърмачета Ганчев 1 се препоръчва за кърмачета от първия ден на живота, в случай , че майката не произвежда достатъчно кърма или като добавка към хранителния режим на Вашето бебе. Обогатено със специално селектирана композиция от витамини и минерали, Пребиотици, DHA & ARA, които гарантират оптимални условия на растеж и развитие на всяко едно бебе.

Вижте повече

Ганчев 2 - Прехосно мляко от 6 до 12 месеца

Подходящо за захранване на бебета след 6-ия месец

Преходното мляко Ганчев 2 е предназначено за захранване на бебета след 6-ия месец от раждането. Препоръчва се в случаи, когато майката не произвежда достатъчно кърма или като хранителна добавка.
Обогатено със специално селектирана композиция от витамини и минерали Пребиотици, DHA & ARA и съдържа добре балансирано количество хранителни вещества. Преходното мляко Ганчев 2 може да бъде консумирано като самостоятелно ястие или да се използва за приготвяне на зърнени каши.

Вижте повече

Ганчев 3 – Мляко за малки деца от 1 до 3 години

Подходящо за деца от 1 до 3 години

Млякото за малки деца Ганчев 3 е специално композирана формула, обогатена с Пребиотици, DHA & ARA, витамини и минерали, предназначена да задоволява нуждите на малки деца.
Млякото за малки деца Ганчев 3 може да се използва като добавка към хранителния режим на Вашето бебе след периода на кърмене.

Вижте повече