Бебешки Перилен Препарат , Омекотители и Препарат за Бебешки Съдове ГАНЧЕВ

За да можем да задоволим всички нужди и потребности на Вас - майките и Вашите най-скъпи мъничета , ние от ГАНЧЕВ създадохме съвсем нова висококачествена серия от бебешки детергенти - перилни препарати Sensitive в опаковки от 1.5л и , омекотители в опаковки от и , както и препарат за измиване на бебешки съдове.

В помощ на всяка една майка при пране и измиване , детергентите ГАНЧЕВ са произведени с висококачествени биоразградими съставки , леки и свежи аромати и парфюми без алергени , които да не дразнят деликатната и нежна бебешка кожа.

Всички детергенти с марка ГАНЧЕВ са ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАНИ !!!

Перилният Препарат Sensitive и Препарат за бебешки съдове са създадени изцяло с 100% Биоразградими съставки!!!

Перилният Препарат ГАНЧЕВ Sensitive е предназначен за изпиране на бели и цветни тъкани , както при машинно , така и при ръчно пране. Безупречно изпира и най-упоритите петна , като прави дрехите чисти и приятно ухаещи дълго време. Препоръчва се бебешките дрешки и всички тъкани в непосредствен допир до кожата на Вашето бебе да се перат отделно от останалото пране.

Омекотителите ГАНЧЕВ са създадени за допълнителна обработка на тъканите след основното им пране , като придават мекота на дрехите и аромат на свежест. Формулата им е изключително подходяща за бебешката чувствителна кожа , тъй като не съдържа оцветители и алергени.

 

Притежават антистатично действие и улесняват гладенето.

1Л = 4Л

2Л = 8Л

Притежават 4 основни функции в 1 :

• придават мекота на дрехите • придават аромат на свежест • имат антистатично действие • улесняват гладенето