Ганчев Комфорт

Бебешки Клечки за Уши ГАНЧЕВ

За да можем да задоволим всички нужди и потребности на Вас - майките и Вашите най-скъпи мъничета , ние от ГАНЧЕВ създадохме съвсем нова серия продукти - Бебешки Клечки за Уши - Произведени изцяло от 100% Памук!!! Kлечките са специално пригодени за почистване на нежното бебешко ухо. Поставени са в нечупливи опаковки, които гарантират безопасно използване! Бебешки Клечки за Уши - Анти-бактериални с протектор 56 бр Бебешки Клечки за Уши - Polybag - 100 бр Бебешки Клечки за Уши - pop top drum – 200 бр. ( кръгла опаковка ) Бебешки Клечки за Уши – 2 х 150 бр. - paper drum ( кръгла картонена опаковка )

Вижте повече

Бебешки Перилен Препарат , Омекотители и Препарат за Бебешки Съдове ГАНЧЕВ

За да можем да задоволим всички нужди и потребности на Вас - майките и Вашите най-скъпи мъничета , ние от ГАНЧЕВ създадохме съвсем нова висококачествена серия от бебешки детергенти - перилни препарати Sensitive в опаковки от 1.5л и 3л , омекотители в опаковки от 1л и 2л , както и препарат за измиване на бебешки съдове. В помощ на всяка една майка при пране и измиване , детергентите ГАНЧЕВ са произведени с висококачествени биоразградими съставки , леки , свежи аромати и парфюми без алергени , които да не дразнят деликатната и нежна бебешка кожа. Перилният Препарат Sensitive и Препарат за бебешки съдове са създадени изцяло с 100% Биоразградими съставки!!! Перилният Препарат ГАНЧЕВ Sensitive е предназначен за изпиране на бели и цветни тъкани , както при машинно , така и при ръчно пране. Безупречно изпира и най-упоритите петна , като прави дрехите чисти и приятно ухаещи дълго време. Препоръчва се бебешките дрешки и всички тъкани в непосредствен допир до кожата на Вашето бебе да се перат отделно от останалото пране. Омекотителите ГАНЧЕВ са създадени за допълнителна обработка на тъканите след основното им пране , като придават мекота на дрехите и аромат на свежест. Формулата им е изключително подходяща за бебешката чувствителна кожа , тъй като не съдържа оцветители и алергени. Притежават антистатично действие и улесняват гладенето. 1Л = 4Л 2Л = 8Л Притежават 4 основни функции в 1 : • придават мекота на дрехите • придават аромат на свежест • имат антистатично действие • улесняват гладенето

Вижте повече

БЕБЕШКИ КРЕМ ПРОТИВ ПОДСИЧАНЕ 50г.

Бебешкият Крем Против Подсичане ГАНЧЕВ съдържа : Вазелин - има омекотяващо действие като защитава и подхранва кожата. Въздейства благоприятно върху еластичността на кожата. Д-пантенол - провитамин с мощни регенериращи, успокояващи и възстановяващи свойства. Пчелен восък - той има способност да акумулира топлина и много бавно да я отдава (подобрява кръвообръщението като процес). Има регенеративно въздействие върху клетки и тъкани , действа омекотяващо върху кожата. Кремът подпомага регенерирането на кожата, подхранва, успокоява и спомага за ускоряване на заздравителните процеси, укрепва кожната бариера. Леката му консистенция помага за лесното нанасяне и бързо попиване в нежната бебешка кожа. Подходящ за използване под бебешката пелена. Без оцветители, без аромат Бебешки крем под пелени Начин на употреба: Нанасяйте при всяка смяна на пелени, за да защитите вашето бебе от причините за подсичане или когато е необходимо, за да подпомогне възстановяването на нежната кожа.

Вижте повече